Servicii DDD Comerciale - Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

Aveti nevoie de o lucrare de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie pentru un spatiu comercial, fie el birou, magazin, fabrica ori hotel ? Completeza formularul de contact si un reprezentant DDD Nord te va contacta in cel mai scurt timp posibil.

Pentru o evaluare cat mai rapida va stam NON-STOP la dispozitie la numarul de telefon 021.9992 (nr. tarif normal) sau pe adresa de mail: contact@ddd.ro

Obtine o estimare de pret – Suna Acum! 021.9992

Restaurante

servicii ddd restaurante

Pentru toate unitatile cu profil alimentar fie ele restaurante, cafenele, baruri, fast-food-uri sau altele, va punem la dispozitie servicii complete, de cea mai buna calitate de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie.

Spitale

servicii ddd spitale

Pentru spitale, clinici, cabinete medicale, unitati de recuperare etc. operatiunile de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie nu sunt numai obligatorii prin lege, dar sunt in special esentiale pentru pastrarea unui mediu curat si igienizat. Oferim servicii complete si integrate pentru combaterea daunatorilor si mentinerea mediului in conformitate cu legislatia in vigoare.

Fabrici

servicii ddd fabrici

Prezenta daunatorilor este problematica in orice tip de afacere acestea provocand nu numai imbolnavirea, cat si pagube materiale grave. Mentineti siguranta dumneavoastra si a afacerii dumneavoastra prin efectuarea periodica a operatiunilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie.

Birouri

servicii ddd birouri

Pentru ca ne petrecem cel mai mult timp din zi la birou, mediul de lucru curat si dezinfectat este un factor important in desfasurarea activitatii.  De aceea, serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie sunt solutia perfecta pentru combaterea daunatorilor, iar substantele folosite de noi sunt avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara

Hoteluri

servicii ddd hoteluri

Daunatorii pot fi regasiti chiar si in camera de hotel, iar combaterea acestora este o indatorire importanta pentru toti responsabilii hotelieri.
Pentru a va usura munca, DDD va pune la dispozitie servicii de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie NON-STOP si GARANTIE pe toata perioada contractata!

Institutii Publice

servicii ddd institutii publice

Pentru ca satisfactia si multumirea clientilor nostri este esentiala pentru noi, serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie sunt adaptate pentru fiecare nevoie, cerinta si dorinta a acestora. In plus, oferim flexibilitate din punctul de vedere al programului si garantie pe toata perioada contractului.

Magazine

servicii ddd magazine

Profita de avantajele oferite pentru serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie: programul flexibil, NON-STOP si garantie pe toata perioada contractului! Solicita astazi o oferta de pret si programeaza o evaluare GRATUITA! Scapa de problemele cu daunatorii si bucura-te de servicii de cea mai inalta calitate.

Centre Comerciale

servicii ddd centre comerciale

Pentru ca in centrele de comerciale traficul de zi cu zi este unul foarte intens, acestea sunt expuse la problemele cu daunatorii. Din acest motiv, serviciile noastre sunt in stransa legatura cu cerintele autoritatilor, iar echipa DDD Nord va ofera garantia calitatii.

Scoli si Gradinite

servicii ddd scoli si gradinite

Sanatatea copiilor nostri este unul dintre aspectele care ne preocupa in deosebi in fiecare zi, iar serviciile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie sunt 100% necesare. Va invitam sa aflati mai multe despre riscurile la care suntem expusi cu atat mai mult in institutii precum scoli si gradinite!

Asociatii de Proprietari

asociatii-proprietari

Interventiile de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie sunt obligatorii din punct de vedere legal pentru toate institutiile publice. Echipa noastra ofera servicii la standardele legale, folosind produse de cea mai inalta calitate, acestea fiind insotite de un proces verbal necesar organelor de control (DSP, DSV) 

Alte Industrii

servicii ddd alte industrii

Pentru a va face mai usoara activitatea profesionala sau personala, va invitam sa va informati cu privire la legislatia in vigoare citind paginile noastre speciale create pentru Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, precum si pagina de Daunatori 

Call Now Button