De ce DDD NORD ?

De peste 8 ani executam interventii DDD pentru clientii nostri din toate domeniile, atat persoane fizice cat si juridice, de pe tot teritoriul Romaniei. Asiguram succesul interventiilor, iar evaluarea este Gratuita!

Misiunea Noastra

“NU SUNTEM MULTUMITI PANA NU ESTI SI TU”

Credem cu tarie ca multumirea clientilor nostri este si multumirea noastra. De aceea, echipa noastra va asigura suport continuu conform asteptarilor si dorintelor dumnevoastra, iar in cazul in care daunatorii se intorc sau problema nu poate fi rezolvata vom reveni GRATUIT sau va vom returna contravaloarea interventiei!

Servicii Comerciale

Pentru persoanele juridice, oferim garantie pentru interventiile de Dezinsectie si Deratizare cuprinsa intre 30 si 60 de zile in cazul in care acestea sunt parte al unui contract de interventii periodice.

Nesatisfacut in primele 60 de zile? Iti returnam banii integral

Nesatisfacut si dupa primele 60 de zile? Iti oferim gratuitate pentru urmatoarele 60 de zile!

Tot nesatisfacut? Iti vom achita primele 30 de zile de serviciu efectuat de alt furnizor ales!

Servicii Rezidentiale

Pentru ca ne pasa de caminul tau, oferim garantie pentru interventiile de Dezinsectie si Deratizare de cel putin 30 zile in functie de gradul de infestare si daunatorul principal vizat, iar daca in perioada de garantie daunatorii revin, noi va asiguram o alta interventie gratuita in maxim 24 ore.

In cazul in care daunatori revin si dupa a doua interventie, va returnam contravaloarea serviciilor achitate!

Serviciile Noastre de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie se adreseaza:

ddd persoane fizice
Persoane Fizice

Cu experienta de peste 8 ani pe piata din Romania, dotati cu cele mai bune produse si cu o echipa de profesionisti venim in intampinare dumneavoastra cu solutii integrate DDD pentru rezultate eficiente si de durata!

Institutii Publice
Institutii Publice

Conform reglementarilor legale in vigoare, operatiunile de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie sunt obligatorii pentru toate institutiile publice si private. De asemenea, orice angajator din Romania este obligat ca la un interval de timp sa efectueze interventiile DDD in spatiul in care isi desfasoara activitatea conform ordinului 82/09.02.2015.

agenti economici
Agenti Economici

Indiferent de domeniul de activitate noi intervenim cu solutii la cele mai inalte standarde, atat cu personal calificat in Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie, cat si cu produse si servicii de cea mai buna calitate atestate de Directia de Sanatate Publica.

Call Now Button