Servicii DDD Rezidentiale - Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

DDD ofera solutii complete de deratizare, dezinsectie si dezinfectie folosind echipamente profesionale si produse de cea mai inalta calitate, eficiente in combaterea daunatorilor si avizate de Ministerul Sanatatii disponibile la nivel national.

Echipa noastra este formata din personal calificat, instruit periodic si autorizat de Directia de Sanatate Publica.

 si garanteaza reusita operatiilor si decontaminarea mediului prin servicii sigure, eficiente si specializate pentru orice tip de situatie si daunator. Va oferim mai multe tipuri de servicii rezidentiale, in scopul de a mentine organismele daunatoare la distanta de caminul dumneavoastra!

Obtine o estimare de pret – Suna Acum! 021.9992

slide-rezidential-2

Casa este locul in care fiecare familie isi gaseste echilibrul alaturi de cei dragi. Sigur, daunatorii nu fac parte din aceeasi categorie intrucat acestia sunt purtatori si transmitatori de boli infectioase grave si mai mult decat atat pot provoca pagube materiale grave.

Insa, pentru lupta impotriva acestora, DDD Nord va recomanda cu incredere serviciile noastre de deratizare, dezinsectie si dezinfectie pentru o protectie sporita asupra familiei si ca casei dumneavoastra bazandu-se pe zeci de ani de experienta in combaterea daunatorilor si stiind sa acordam atentia cuvenita fiecarei situatii.

Suntem rapizi si eficienti si garantam cel mai inalt nivel de siguranta!

Program nostru de lucru si interventie este NON-STOP si FLEXIBIL pentru a deservi in mod eficient nevoile si programul fiecarui client, oferim garantie de minim 30 de zile iar daca daunatorii apar din nou intre interventii, vom actiona in mod GRATUIT pana la rezolvarea problemei pana la exterminarea tuturor factorilor de disconfort indiferent ca sunt gandaci sau alte insecte, soareci sau sobolani. In urma operatiunilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie vom elibera un proces verbal care face dovada lucrarilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie.

Acoperirea noastra este la nivel national, iar toate substantele folosite sunt avizate de Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si nu afecteaza sanatatea familiei, precum si a animalelor de companie.

Call Now Button