Pasarile

pasari

Inmultirea populatiei pasarilor de diverse specii este desi nu pare o reala amenintare pentru sanatatea publica pe langa disconfortul pe care il provoaca din cauza zgomotului si a murdariei lasate in urma lor.

Potentialul daunator al pasarilor

Pasarile sunt un real pericol pentru sanatatea oamenilor intrucat sunt purtatoare de agenti patogeni si astfel pot transmite boli oamenilor. Pasarile pot fi purtatoare a pana la 40 de paraziti si 60 de boli infectioase grave printre care se numara si salmonella sau meningita. Mai mult decat atat, pasarile sunt purtatoare de purici si paduchi putand provoca infestari cu acesti daunatori.

Pe langa riscul de boli infectioase pe care il prezinta, pasarile creaza disconfort prin multe alte moduri: murdarie, fecale, pene, zgomotul enervant produs de aripi, zborul la ferestre etc. O alta problema de luat in calcul este reprezentata de dejectiile eliminate de pasari cu un continut acid ridicat generand procese de coroziune si distrugand suprafetele cladirilor.

Combaterea pasarilor necesita obligatoriu interventia unei firme de specialitate atunci cand ne confruntam cu invazia acestora in orice tip de zona fie ele locuinte, cladirile private sau publice, monumentele, zonele industriale, depozitele, halele de productie.

Ce presupune combaterea pasarilor ?

Din fericire, deratizarea pasarilor nu se face prin omorare, ci doar prin indepartarea acestora de zonele vizate. De asemenea, trebuie luate si masuri pentru a preveni intoarcerea lor. Pasarile daunatoare nu sunt usor de combatut si din acest motiv se recomanda sa nu se incerce combaterea lor pe cont propriu ci apelarea la o firma specializata in deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

De ce nu este recomandata combaterea pasarilor pe cont propriu? Deoarece poate genera numeroase probleme si dificultati cum sunt eliberarea substantelor toxice in aer sau ranirea pasarilor. Echipa noastra  dispune de profesionisti cu experienta ce dispun de o multitudine de solutii ce pot fi adaptate in functie de situatia in cauza, zona ce trebuie protejata si tipul de daunator, de anatomia si comportamentul acestora indiferent daca este vorba de porumbei, vrabii, corbi sau alte specii. 

Tehnologia si substantele folosite in serviciile pe care le oferim sunt ecologice, non-toxice pentru oameni si animalele de casa, fiind insotite de aviz sanitar eliberat de Ministerul Sanatatii, declaratie de conformitate si fisa de securitate pentru fiecare produs utilizat in cadrul actiunii de combatere a daunatorilor.

Substantele folosite de echipa noastra in serviciile pe care le oferim sunt profesionale, aprobate si insotite de aviz sanitar de la Ministerul Sanatatii. Acestea nu prezinta niciun pericol pentru oameni sau animalele de casa.

Asadar, daca sunteti in punctul in care va confruntati cu o invazie de pasari daunatoare, va asteptam sa ne contactati pentru a indeparta cat mai repede si eficient pericolul cu cele mai adecvate solutii!

 

Ne puteti contacta la numarul de telefon 0753.236.789 , la pagina de CONTACT  sau PRETURI !

Call Now Button