Reptilele

reptile

Prezenta serpilor nu este una de ignorat in preajma caselor si gradinilor noastre fiind o experienta extrem de neplacuta in special pentru faptul ca unele specii pot fi veninoase, iar combatere pe cont propriu nu este recomandata intrucat substantele din comert nu sunt atat de profesionale si pot declansa agresivitate. Intotdeauna este recomandata interventia specialistilor atunci cand avem de-a face cu reptilele

Descrierea reptilelor

Serpii
Serpii sunt reptile fara picioare, o specie carnivora unii dintre ei veninosi. Acestia pot locui fie in aer, apa sau pamant, au corpul lung si acoperit de solzi. Mobilitatea extraordinara si gura care se deschide larg ii ajuta pentru imobilizarea si consumarea hranei.

Soparlele
Soparlele sunt o specie de reptile cu picioare, cu piele carnoasa si ingrosata care formeaza solzi mici. Limba este musculoasa, mobila, bifurcata la varf si poate fi proiectata cu usurinta afara. Soparla de camp este de dimensiuni mici de pana la 20 cm, coada fiind de doua ori mai lunga decat corpul. Traiesc in orice mediu, majoritatea preferand zona tropicala.

Combaterea reptilelor
Dezinsectia/deratizarea reptilelor se face intotdeauna cu ajutorul firmelor de profil, acestea reprezentand un pericol iminent pentru oamenii si animalele domestice din jur. 

Solutiile toxice aplicate de specialisti in zonele afectate in vedera  combaterii serpilor si a soparlelor  fac parte din grupele III si IV de toxicitate conform “listei produselor pesticide avizate de profilaxia sanitar-umana” elaborata de Ministerul Sanatatii si de aceea nu sunt disponibile in comert. Acestea prevad folosirea numai in anumite cantitati si cu indicatii specifice pentru a nu dauna oamenilor si animalelor de companie.

Oferim servicii complete de dezinfectie, deratizare si dezinfectie pentru orice spatiu acolo unde este nevoie de inlaturarea oricarui tio de reptila fie ea sarpe sau soparla. Vom gasi intotdeauna solutia potrivita adaptata pentru fiecare situatie care va vor scapa in mod definitive de prezenta reptilelor.

Folosim cele mai noi produse si echipamente precum suntem reprezentati de o echipa de specialisti calificati si acreditati in domeniu. Utilizam cele mai noi produse si echipamente pentru a va proteja casa, gradina si afacerea. Contactati-ne la numarul de telefon 0753.236.789, la pagina de CONTACT  sau PRETURI !

Call Now Button